Nieuwe voorzitter voor de Hospicegroep

Heini Withagen neemt het stokje over van Bert van Zeijts als voorzitter van de Hospicegroep. Hij woont sinds vijftien jaar in Alphen aan den Rijn. Als ondernemer stond hij jarenlang aan het hoofd van een internettechnologiebedrijf. Nadat hij daaruit was gestapt, ontstond er ruimte voor andere dingen.

“Toen ik via-via werd gepolst voor het voorzitterschap, had ik daar meteen gevoel bij. Een paar jaar geleden heeft mijn vader de laatste maanden van zijn leven in een Hospicewoning in Bergen op Zoom doorgebracht en daar heb ik bijzondere herinneringen aan. Ik vind het mooi dat ik op deze manier iets terug kan geven aan de gemeenschap. Grote koerswijzigingen hoeft niemand van mij niet te verwachten, want deze organisatie heeft haar waarde voor de samenleving al lang bewezen. Er is een klik, ik vind het een mooi doel en ik heb de tijd: die combinatie maakt dat ik met veel plezier aan mijn bestuursperiode ben begonnen!”