Een mooie donatie van Rotary Club Alphen aan den Rijn

Dat de Rotary Club Alphen aan den Rijn ons een warm hart toedraagt hebben we al eerder mogen ervaren. Met de kunst- en kitschveiling op 18 oktober 2018 werd een bedrag van € 25.500,-- opgehaald.

Lees verder »

Kom jij ons hospiceteam versterken?

Heb jij twee rechterhanden, groene vingers of kijk op ICT? En wil jij je vrije tijd zinvol besteden door iets voor een ander te betekenen?

Lees verder »

Een mooie donatie van Roparun

Van de Roparun hebben wij 2 koppelbedden in ontvangst mogen nemen. Een koppelbed is een logeerbed dat van een eenpersoons hoog-laag zorgbed een volwaardig tweepersoonsbed maakt, zonder een opening tussen de matrassen.

Lees verder »

2e aflevering mini docuserie

Studio Alphen zendt een driedelige docuserie uit over De Hospicegroep. Hierin is te zien wat De Hospicegroep doet, wie de vrijwilligers zijn en hoe nabestaanden van gasten het verblijf in de hospicewoning hebben ervaren.

Lees verder »

Mini docuserie over De Hospicegroep

Studio Alphen zendt een driedelige docuserie uit over De Hospicegroep.

Lees verder »

Start Donateurscampagne

We zijn ontzettend blij met onze nieuwe hospicewoning. Maar om de huisvestingskosten ook in de toekomst te kunnen dragen, zijn we hard op zoek naar zo’n 500 donateurs.

Lees verder »

Nieuwe introductiecursus in het najaar van start

De cursus bestaat uit zeven bijeenkomsten. De bijeenkomsten duren van 13.00 tot 15.30 uur en vinden plaats in de hospicewoning in Alphen aan den Rijn

Lees verder »

Gouden Vrijwilligershanden

Onze vrijwilligers zijn het goud van onze organisatie. Dankzij hen kunnen we mensen in hun laatste levensfase én hun naasten ondersteunen: met een luisterend oor, helpende handen, liefdevolle aandacht en een warm hart!

Lees verder »

Een mooie donatie namens de Braderiecommissie van de Bron

De Braderiecommissie van de Bron heeft de Hospicegroep een prachtig bedrag geschonken voor de inrichting van onze nieuwe Hospicewoning.

Lees verder »

Een mooie donatie van Jumbo Nieuwkoop

Met de sponsoractie van de Jumbo Nieuwkoop heeft onze Hospicegroep een prachtig bedrag in ontvangst mogen nemen. Het bedrag zal gebruikt worden voor de aanschaf van onder andere nieuw linnengoed voor het Bijna Thuis Huis in Nieuwkoop.

Lees verder »