info@dehospicegroep.nl 0172-573040

Steun Ons

Ons werk is voor een groot deel afhankelijk van donaties, giften, legaten, sponsoring en subsidie. Daarom zijn we altijd op zoek naar mensen en bedrijven die ons financieel willen ondersteunen. Draagt u de Hospicegroep een warm hart toe? Uw financiële bijdrage is zeer welkom, want daarmee kunnen wij de kosten dragen die ons werk mogelijk maken. Aangezien onze stichting is aangemerkt als ANBI-instelling, zijn er fiscale voordelen verbonden aan zulke schenkingen.

Wij zijn blij met uw gift

Wilt u de Hospicegroep steunen met een eenmalige donatie, bijvoorbeeld omdat u onze doelen onderschrijft of omdat u goede ervaringen heeft met onze vrijwilligersorganisatie? Dan kunt u direct doneren naar NL07RABO0346480825 t.n.v. De Hospicegroep Alphen – Nieuwkoop of scan de QR code en doneer rechtstreeks door middel van mobiel bankieren. Bij het scannen van de QR code is uw gift anoniem, daardoor kunnen wij u niet persoonlijk bedanken. We zijn erg blij met uw gift, waarvoor onze hartelijke dank!

Word donateur!

In de loop der jaren hebben wij een trouwe kring van donateurs opgebouwd die ons ondersteunen met een periodieke donatie. Speciaal voor hen is de Stichting Vrienden van de Hospicegroep in het leven geroepen. Wilt u ook zo’n structurele bijdrage leveren aan onze doelen?

“Als donateur steun ik de liefdevolle, persoonlijke zorg die hier geboden wordt. Je weet nooit hoe je eigen leven verloopt, en ook daarom vind ik het een geruststellende gedachte dat deze zorg er is.”

“Namens mijn tante wil ik jullie ontzettend bedanken voor de liefdevolle zorg en steun. Uit haar naam doe ik deze donatie.”

€ 30.000 aan huishoudelijke kosten

€ 52.000 aan huisvestingskosten

€ 20.000 aan vrijwilligerskosten

Bijvoorbeeld voor maaltijden, de schoonmaak en de was.

Bijvoorbeeld voor de hypotheek en het onderhoud van huis en tuin.

Bijvoorbeeld voor werving, training en deskundigheidsbevordering.

Wilt u een actie organiseren?

Geregeld worden er mooie acties op touw gezet, waarvan de opbrengst dan bestemd is voor de Hospicegroep. Dat varieert van jubilarissen, die het cadeaugeld van hun huwelijksfeest doneren, tot sponsoractiviteiten van bedrijven en serviceclubs. Voor ons is niet alleen de financiële bijdrage zeer welkom, maar ook het PR-effect van zulke acties, omdat zij de bekendheid met ons werk vergroten. Enkele recente, inspirerende voorbeelden:

  • Vrijwilliger Irma verkocht en ruilde spulletjes uit het huis van de overleden moeder van vrienden. Zij haalde hiermee €600,00 én 5 kisten met boodschappen op.
  • Eetclub aan de Wijn zamelden tijdens een etentje €135,00 in. Dit bedrag kunnen de bloemenvrijwilligers besteden aan mooie kunstbloemen voor in de woning.