info@dehospicegroep.nl 0172-573040

Zorg aan huis

De Hospicegroep

Bij u thuis

Veel mensen willen graag thuis blijven tot het einde, in een vertrouwde omgeving en omringd door hun naasten. Daarom komen onze vrijwilligers ook bij u thuis. Dit kan in alle plaatsen die tot de gemeenten Alphen aan den Rijn en Nieuwkoop behoren. Een hulpvraag thuis kan variëren van een paar dagdelen per week tot dagelijkse ondersteuning. Vaak kan dit al op korte termijn geregeld worden. Onze inzet is kosteloos en altijd aanvullend op de benodigde medische en verpleegkundige zorg.

Zorg aanvragen

Wilt u een zorgaanvraag doen bij de Hospicegroep, voor uzelf, uw naaste of uw patiënt? Heeft u behoefte aan meer informatie of wilt u de hospicewoning vrijblijvend bezichtigen? Neemt u dan contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 0172 – 57 30 40. De coördinator komt dan bij u langs om de wensen en de mogelijkheden te bespreken. In de meeste gevallen kunnen wij al op korte termijn iets voor u betekenen.

Onze hulp in de thuissituatie is kosteloos. Voor een verblijf in de hospicewoning betaalt u een eigen bijdrage van € 36,00 per dag. Wanneer een familielid graag wil mee-eten met een gast, dan brengen wij hiervoor € 5,00 per maaltijd in rekening. Per cliënt mag maximaal één familielid per dag aanschuiven.