info@dehospicegroep.nl 0172-573040

Bedankbrieven

Wij ontvangen regelmatig dankbare reacties en/of donaties van familieleden. Hieronder een selectie van deze bedankbrieven:

Wij willen jullie nog hartelijk danken voor de fijne en liefdevolle zorg die jullie gegeven hebben

Ondanks de bijzondere periode, vanwege de coronacrisis, hebben jullie toch besloten om voor de mensen die waren opgenomen te blijven zorgen. Het was heel fijn te zien hoe liefdevol en toegewijd jullie allemaal onze geliefde hebben verzorgd en bijgestaan in zijn laatste fase. Ook het contact met ons als familie was hartverwarmend en heeft ons gesteund in die periode.

Onze geliefde was zelf ook dankbaar voor de aangeboden hulp en zorg en daarom hebben wij als familie besloten jullie stichting te ondersteunen met een eenmalige financiële bijdrage. We vinden het belangrijk dat het fantastische werk dat jullie doen zal kunnen blijven voorbestaan.

Onze dank gaat ook nog uit naar de medewerkers van Activite. Ook zij hebben zich vol overgave ingezet om het voor onze geliefde zo comfortabel mogelijk te maken in die periode.

Nogmaals heel veel dank, namens de familie.

Beste vrijwilligers en medewerkers van hospicehuis en Activite

Bij deze willen wij graag een kleine donatie doen voor het geweldige werk wat jullie doen! De gastvrijheid en de verzorging van mijn man en ons vader was overweldigend.

In het bijzonder willen wij ook de wijkverpleegkundige bedanken, ze komt veel voor in jullie verslag en heeft ons de laatste uren geweldig bijgestaan met raad en daad.

Wij hopen met deze donatie dat jullie in de toekomst dit geweldige werk kunnen blijven voortzetten, om zo nog veel andere mensen te kunnen helpen.

Lieve mensen

In de laatste periode van het leven van mijn partner was zij te gast in jullie hospice.

Deze 3 dagen hebben enorm veel betekend in ons afscheidsproces. De liefde, kunde en hulpvaardigheid die we hebben ervaren zal ik nooit vergeten. Mijn vrouw heeft in die drie dagen dat zij in het hospice was minstens 100 keer het woord ‘fijn’ uitgesproken. Dat zegt genoeg zeg maar.

Tevens speciale dank voor het scheppen van de mogelijkheid om mij ook te laten overnachten in het hospice. Bij het schrijven van deze woorden overvalt me een ‘fijn’ soort weemoed. Het is voor mijn partner en mij bijzonder sereen geweest de laatste 2 nachten elkaars hand te kunnen vasthouden.

Deze dank mag ik ook uitspreken namens de gehele familie. Iedereen is diep geroerd door de manier waarop jullie alles hebben vormgegeven, zeker gezien de moeilijke omstandigheden i.v.m. Covid-19. De wijze waarop de vazen met bloemen stonden opgesteld in de centrale ruimte staat in ons geheugen gegrift.

Wilt u ons steunen?

Ons werk is voor een groot deel afhankelijk van donaties, giften, legaten, sponsoring en subsidie. Draagt u de Hospicegroep een warm hart toe? Uw financiële bijdrage is zeer welkom, want daarmee kunnen wij de kosten dragen die ons werk mogelijk maken. Lees meer >>>